Festiviteitengroep Dorst (opgericht in 1975)

De festiviteiten is opgericht in 1975 omdat de middenstand stopte met de intocht van Sinterklaas. In het tweede jaar zijn ze ook begonnen met de 3 koningen optocht met kerstboomverbranding en het paaseieren zoeken. En nadat het dorpsplein er was werd daar vanaf 1994 een kerstboom met lampen geplaatst. Al deze activiteiten worden nu nog jaarlijks met veel plezier en toewijding georganiseerd door deze groep voor de kinderen van Dorst. In de loop der jaren hebben diverse Dorste mensen de groep versterkt en de tradities voortgezet. De groep bestaat nu uit Leony Kunenborg. Wim Aarts, Peter Boomaars, Ruth van Erkel, Marian Bart, Jennicka van Alphen en Ivo van Tienen.

Maandagmorgenploeg Neerlandia ’31

Op maandagmorgen wordt het gehele Neerlandia sportcomplex schoon gemaakt door een groep van vrijwilligers. De kleedlokalen en de kantine worden schoongemaakt. Tevens wordt het sportcomplex de omgeving van het sportcomplex schoongehouden door het verwijderen van zwerfvuil en onkruid.

Vrijwilligers Dorpshuis de Klip

Het Dorpshuis de Klip wordt gerund door een groot aantal vrijwilligers. Deze vrijwilligers draaien bardiensten en zorgen dat de gasten van het dorpshuis worden voorzien van koffie en thee. Tevens treden ze op als gastheer en gastvrouw.