Midzomernachtfeest Dorst geannuleerd

Dorst, 28 april 2020

Het Midzomernachtfeest in Dorst gaat dit jaar niet door. Dat heeft het bestuur van Stichting Midzomernachtfeest Dorst afgelopen week besloten. Het bestuur volgt daarmee de adviezen van het RIVM en de Veiligheidsregio. De festiviteiten die gepland stonden voor 18 tot en met 21 juni worden verplaatst naar volgend jaar. Het feest vindt dan plaats van 17 tot en met 20 juni 2021.

In de voorverkoop waren al de nodige toegangskaarten verkocht voor de feestavond van deze 15e editie. Deze zijn in 2021 niet meer geldig en kunnen worden ingewisseld bij Walther Hoosemans. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur aan de Oude Tilburgsebaan 67 in Dorst.

De organisatie bekijkt op dit moment de mogelijkheden om tóch op een veilige manier de saamhorigheid in Dorst te bevorderen in het weekend van 19, 20 en 21 juni. Eventuele activiteiten worden bekendgemaakt via www.midzomernachtfeestdorst.nl en de Facebook-pagina van de stichting.

Het bestuur van Stichting Midzomernachtfeest Dorst bedankt alle sponsoren, vrienden, vrijwilligers en belangstellenden. Zij zijn van harte welkom op de lustrumeditie die is verschoven naar 2021.