Beste vierders van het Midzomernachtfeest,

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep en dat heeft een grote impact op evenementen. Zo is al besloten dat Paaspop Den Hout en de Avondvierdaagse Oosterhout niet doorgaan. Ik heb veel begrip voor de beslissing van de organisatoren en wens hen sterkte met de verdere afwikkeling. Ook wij houden de ontwikkelingen nauw in de gaten. De gezondheid van onze gasten, onze artiesten en onze vrijwilligers gaat voor alles. We hopen dat het virus op tijd is uitgeraasd, om jullie op 18, 19, 20 en 21 juni weer te kunnen ontvangen tijdens het Midzomernachtfeest in Dorst. Helaas kunnen we daar nu nog niets over zeggen.

Waar we normaal samen genieten tijdens het Midzomernachtfeest, kunnen we nu samen voor elkaar zorgen. Ik heb al diverse vrijwilligers gehoord die zich nu op een andere manier voor Dorst inzetten. Dat doet me goed. Dus mocht je tijd hebben om een steentje bij te dragen, doe dat vooral. Verder vraag ik jullie om de richtlijnen op te volgen. Blijf zo veel mogelijk thuis, houdt 1,5 meter afstand, was je handen vaak en schud geen handen. We kennen immers allemaal mensen in onze omgeving die kwetsbaar zijn en die we zo veel mogelijk moeten beschermen.

We houden jullie de komende tijd op de hoogte over de ontwikkelingen rond het Midzomernachtfeest. Kijk voor actuele informatie op www.midzomernachtfeestdorst.nl en op onze Facebook-pagina. Deze informatie geldt uiteraard ook voor de Kermis Dorst (18-21 juni) en de Nostalgische en Bourgondische Jaarmarkt op zondag 21 juni.

We wensen iedereen veel sterkte toe in deze bizarre tijd. Blijf sterk en gezond!

Walther Hoosemans
Voorzitter Midzomernachtfeest