Vrienden van Midzomernachtfeest Dorst

 

Vriend worden  = Vriend zijn = vriend blijven

Stichting Midzomer Nachtfeest Dorst

 Rabo: NL39 RABO 0120 4749 05 www.midzomernachtfeestdorst.nl

De vrienden geven een  nieuwe impuls aan de Midzomer Nachtfeesten Dorst

 

Traditioneel in het weekend van vaderdag is het Midzomernachtfeest. Van donderdag tot en met zondag bruist in Dorst het leven en de muziek.  Op zondag duizenden vrolijk gestemde en genietende bezoekers. Onder hen de vrienden van het Midzomer Nachtfeest. De vriendenclub is een nieuw initiatief.  Speciaal gericht op de inwoners van Dorst en hun ondernemers. Het streven 100 vrienden van € 25. Onze vraag aan U is eenvoudig: doet U mee en steunt U ook de Midzomer Nachtfeesten Dorst als nieuwe vriend. Een aantal vrienden zijn U reeds voorgegaan.

Vriend van het Midzomer Nachtfeest ? Wij gaan met U voor minimaal 100 vrienden – voor – € 25. Onze doelstelling: de vrienden dragen de Midzomer Nachtfeesten Dorst en de muziek een warm hart toe. Dat doen deze inwoners en ondernemers van Dorst als maatschappelijk betrokken vrienden met een kleine financiële bijdrage aan deze parel aan de kroon van Dorst. Vele vrienden bieden het Midzomer Nachtfeest Dorst toekomst.

Het statutair doel is: het bevorderen van de saamhorigheid en de culturele betrokkenheid van de inwoners van het dorp Dorst.

Hoe wordt U vriend van het Midzomer Nachtfeest:

Stort € 25. Op NL39 RABO 0120 4749 05 t.n.v. Midzomer Nachtfeest Dorst.

Voor ondernemers mail Uw logo of geef ons in Uw mail toestemming Uw logo te gebruiken. Wij maken de publiciteit. De totale opbrengst gaat naar de Midzomer Nachtfeesten Dorst.

Met Midzomer Nachtfeest groeten Bestuur Stichting Midzomer Nachtfeest.

Wordt u ook Vriend?

Bekijk hier al onze vrienden: Vrienden van Midzomernachtfeest.